Meistä

IT Hammer Solutions – ketterä ja palvelualtis IT-kumppani yrityksille

IT Hammer Solutions on ketterä ja palvelualtis IT kumppani kaiken kokoisille yrityksille. Meitä kiitellään erityisesti rauhallisuudesta ja oma-aloitteisuudesta, joiden ansiosta asiakassuhteet kestävät vuosia.

Meillä on tapana aina tarkkaan ensin miettiä, millainen kokonaisuus kenellekin sopii, ja sitten vasta ehdottaa ratkaisuja. Ennakoimme ja hoidamme sujuvaan IT-arkeen liittyviä asioita myös oma-aloitteisesti, kun huomaamme, että muutoksia mahdollisesti tarvitaan.

Pienessä toimistossa jokaisen asiakkaan tilanne on koko ajan hallussa, eikä yllätyksiä pääse sattumaan.

Tiivis tiimi = henkilökohtainen palvelu

Meille on kunnia-asia, että palvelu on aidosti henkilökohtaista. Pienessä yrityksessä tullaan asiakkaiden kanssa tutuiksi puolin ja toisin. Asioita on helppo viedä eteenpäin, kun toimistolla ollaan aina kartalla siitä, mitä viimeksi tehtiin tai suunniteltiin.

Osaaminen ajantasalla

Pienen IT-talon etuihin kuuluu myös se, että kokemusta ja osaamista kertyy monipuolisesti. Meillä pysyvät hyppysissä kaikkien merkkien laitteet ja  ohjelmistot, jolloin voimme poimia parhaan ratkaisun tilannekohtaisesti jokaiseen tarpeeseen. Pysyttelemme ajan tasalla uusista julkaisuista, laitteista, laeista ja tekniikoista, jotta voit huoletta luottaa kaikki IT-palvelut käsiimme.

Rauhallisuus ja varmuus

Meille on ilo, että saamme paljon kiitosta rauhallisuudestamme ja palvelualttiudestamme. Pienessä yrityksessä työn onnistuminen ja asiakkaiden tyytyväisyys on kaikkien vastuulla – joten meille on itsestään selvää tähdätä timanttiseen palveluun. Pysyttelemme mielellämme askeleen edellä ja siksi lähestymme usein ehdotusten ja ideoiden kanssa oma-aloitteisesti.

Petri Mäki-Takala

Toimitusjohtaja, IT Hammer Solutions

IT Hammer Solutions perustettiin vuonna 2016, kun kiinnostus alaan vei mukanaan. Varhaisina kouluvuosina yritin vähän jopa vältellä IT-alaa, mutta niin se vain vei mennessään.
IT-alassa viehättää ehdottomasti eniten sen moninaisuus ja jatkuva kehittyminen.

Ongelmien ratkaisu on aina palkitsevaa ja viihdyn hyvin asiakkaiden kanssa. Ihmisten auttaminen ilahduttaa aidosti ja tykkään tutkiskella uusia laitteita. Uutta opittavaa on jatkuvasti.

Vapaa-ajalla rentoudun puuhastelemalla erilaisissa projekteissa. Oman käden jälki on aina komeaa katsottavaa.