IT-palvelut

IT-palvelut yrityksille - ketterä ja palvelualtis IT-tuki

Kaikki yrityksen IT-palvelut yhdestä osoitteesta: suunnittelu, asennus, käyttöopastus ja tuki. IT Hammer Solutions on ketterä ja palvelualtis IT-tuki yritykselle, joka haluaa keskittyä olennaiseen.

Meiltä järjestyvät myös MFA-ratkaisut vahvaan tunnistautumiseen ja identiteetinhallintaan. Vakaata ja turvallista palvelintilaa järjestyy pilvipalvelun kautta ja myös varmuuskopioinnin voi jättää huoleksemme.

Meiltä saat tietokoneet, tulostimet, musteet, kamerat ja verkkoyhteydet sekä kierrätyksen käytöstä poistettaville laitteille. Asennettuna ja käyttövalmiina, totta kai.

Asennamme laitteisiin kattavan tietoturvan sekä tarvittavat lisenssit, kuten Microsoft 365 -ohjelmistot ja sähköpostit.

Pystytämme langattomat verkot sekä sisätiloihin että laajoihin kiinteistökokonaisuuksiin, ja kaapeloimme tietoliikenneyhteydet haastaviinkin kohteisiin.

Erikoisalaamme ovat laajojen rakennuskokonaisuuksien verkkoyhteydet esimerkiksi maatiloilla ja teollisuuskiinteistöissä. Maatilaverkko yhdistää kaikki ulkorakennukset samaan langattomaan verkkoon, jonka avulla maatilan IT-arki pyörii saumattomasti ja pätkimättä. Verkkoon on helppo liittää esimerkiksi kameroita, joiden avulla tilusten tarkkailu onnistuu puhelimen ruudulta vuorokauden ympäri.

Lisenssit

Microsoft 365, tietoturva ja tunnistautuminen yrityksille.

Hankimme laitteisiin lisenssit ja tietoturvaratkaisut, jotka varmistavat, että työskentely on turvallista ja sujuvaa.

Microsoft 365 -ohjelmistojen ja sähköpostien lisäksi saat meiltä kattavat tietoturvaratkaisut tarpeidesi mukaan. Vuosien kokemuksella olemme keskittäneet asiakkaidemme tietoturvan WithSecure-, Sophos- ja SentinelOne-ratkaisujen piiriin.

Lisenssikokonaisuus suunnitellaan aina yrityksen koon ja tarpeiden mukaan.

Laitteet

Tietokoneet, tulostimet, kamerat ja verkkolaitteet yrityksille.

Autamme suunnittelemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan laitekokonaisuuden, joka varmistaa, että tuottava työ etenee ilman IT-murheita.

Osaamisemme kattaa kaikki merkit ja tarpeet, joten kokonaisuus suunnitellaan yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Teemme mielellämme ehdotuksen pienen taustahaastattelun pohjalta ja toimitamme laitteistot ohjelmistoineen ja lisensseineen avaimet käteen -periaatteella.

Ulkoistettu IT-tuki

Microsoft 365, tietoturva ja tunnistautuminen yrityksille.

Laitteistojen kuukausi- tai vuosisopimukseen sisältyy IT-tuki, jonka rauhallisuudesta meitä usein kiitellään. Asiantuntijamme tunnetaan rauhoittavasta maanläheisyydestään, joten meille voi hyvillä mielin soittaa, vaikkei osaisikaan puhua IT:tä tai tuntisi alan termejä.

Kaikki asiat saadaan kyllä ratkottua, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä.

IT-tuki sopimusasiakkaille: 040 709 8409

Kierrätys

Tietokoneen, tulostimen, mustekasettien ja muiden IT-laitteiden kierrättäminen.

Pienen IT-talon etuihin kuuluu myös se, että kokemusta ja osaamista kertyy monipuolisesti. Meillä pysyvät hyppysissä kaikkien merkkien laitteet ja ohjelmistot, jolloin voimme poimia parhaan ratkaisun tilannekohtaisesti jokaiseen tarpeeseen.

Pysyttelemme ajan tasalla uusista julkaisuista, laitteista, laeista ja tekniikoista, jotta voit huoletta luottaa kaikki IT-palvelut käsiimme.

Tutustu tiimiin!

Kurkkaa turkulaisen IT-toimiston kulisseihin

IT Hammer Solutions on ketterä ja palvelualtis IT kumppani kaiken kokoisille yrityksille.