Referenssit

Meillä asiakassuhteet kestävät vuosia. Palvelun henkilökohtaisuus on meille kunnia-asia, josta olemme suoraselkäisesti ylpeitä. Saamme paljon kiitosta rauhallisuudesta ja palvelualttiudesta, ja monet kiittävät meitä myös ennakoinnista ja oma-aloitteisuudesta. Pienessä etukenossa ehdimme ehkäistä monia ongelmia jo ennen kuin ne näkyvät sinulle

Kokemuksia IT Hammer Solutions -palveluista

Ablemans LCS:n toiminnan keskeisiä elementtejä ovat hyvät ja luotettavat IT-ratkaisut niin täällä Suomessa, kuin ulkomaillakin. Jatkuva yhteydenpito asiakkaittemme toimipisteisiin ulkomailla ja ympäri maailmaa risteileviin aluksiin on yhtiömme toiminnan kulmakiviä.

On ollut turvallista havaita IT Hammer Solution Oy:n vahva paneutuminen Ablemans LCS:n liiketoiminnan tukemiseen täydet 24/7. Tällaisen yhteistyökumppanin kanssa voimme Ablemans LCS:ssä keskittyä kaikella tarmollamme liiketoimintamme eri vaiheisiin, tietäen, että yhteydet ja ohjelmistojen jatkuvan käytettävyyden takaa IT Hammer Solutions Oy.  

Hannu Petäjäsuvanto, COO

IT Hammerin palvelut ovat auttaneet yritystämme kehittymään ja pysymään muutoksessa mukana. IT Hammerilta saa aina nopeaa, asiantuntevaa ja erittäin ystävällistä palvelua. Työntekijämme ovat poikkeuksetta antaneet hyvää palautetta saamastaan ystävällisestä ja asiantuntevasta avusta.

Hanna Wikman-Heinonen

Saisimmeko auttaa myös sinua?