HANKINTA

Laite- ja ohjelmistohankinnoissa ota yhteyttä myyntiimme. Kauttamme voitte hankkia merkkiriippumattomasti kaiken tarvittavan IT-ympäristöönne, oli kyseessä sitten palvelimet, kannettavat, työasemat, tulostimet tai jotakin siltä väliltä. Toimitamme tietokoneet ja oheislaitteet jopa seuraavaksi arkipäiväksi suoraan yritykseenne. Asennamme ne tarvittaessa myös samalla käynnillä käyttövalmiiksi. Meiltä saatte kaikki tarvikkeet, myös ne haastavammin löydettävät.
  • LISÄPALVELUT Laitteet asennuksella tai vaikka ylläpidolla
  • Kysy lisää

Pilvipalvelut

Kauttamme saatte myös useita erilaisia pilvipalveluita tehostamaan toimintaanne.

Laitteistot

Kiinteiden ja langattomien verkkojen asennus ja kartoitus

Langaton verkko on murroksessa lisääntyvien laitteiden ja kasvavan datamäärän kanssa. Enää ei yrityksen verkkoa toteuteta kuluttajatuotteilla, vaan laadukkaaseen käyttökokemukseen tarvitaan laadukkaat yrityslaitteet. Nämä saat meiltä järkevään hintaan asennettuna.

Palomuuripalvelu

Moderni yritystason palomuuri on välttämättömyys nykypäivän internetissä. Palomuuri on yrityksenne suojauksen ensimmäinen taso.

Tietoturvallinen hävittäminen

Hävitämme datan turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Valvontajärjestelmät

Kameravalvonta on tärkeä lisä yrityksenne turvallisuuteen. Meiltä laitteet, joiden kuva ei ole sumuinen, kuten takavuosien poliisitv-kuva vaan HD tason kuva, josta vierailija tunnistetaan.

Esiasennuspalvelu

Päivitämme käyttöjärjestelmän. Asennamme varusohjelmat ja haluamanne ohjelmistot. Toimitamme valmiit tietokoneet toimipisteeseenne.

Vikavirtasuojat ja akustot

Kesä tulee ja ukkosta on taas ilmassa. Onhan yrityksesi laitteet asianmukaisesti suojattu?

Meiltä suorituskykyiset turvatun sähkönsaannin laitteet liiketoiminnalle kriittisten laitteiden suojaksi.

Meiltä laitteet nopeasti ja ammattitaidolla asennettuna.

Kysy lisää myynnistämme: 040 709 8786 / myynti@ithammer.fi

Konesalit

Virtuaalipalvelin

Meiltä käyttöösi kotimaista konesalikapasiteettia ilman suuria investointeja. Turvallinen ja joustava konesalipalvelu ilman fyysistä rajoitusta ja huolta. Kapasiteetti määräytyy yrityksenne tarpeiden ja käyttötarkoituksen mukaan.

Palvelinhotelli

Yrityksenne palvelimien sijoittaminen meidän konesaliimme. Fyysinen turva, UPS-akkuvarmennus, varavoima, varmennetut tietoliikenneyhteydet. Palvelimenne voidaan myös virtualisoida, jolloin teidän ei tarvitse huolehtia laitteen uusimisesta tai huollosta.

Kapasiteettipalvelu

Hybridiratkaisut, konesalien kahdennukset, tiedon varmistaminen toiseen tilaan, korkea käytettävyys, vikasietoiset ratkaisut ja liiketoiminnan turvaaminen.

Ohjelmistot

Valvontapalvelu

Valvontapalvelusopimuksella toteutettava ratkaisu ilmoittaa valvottavissa laitteissa tapahtuvista virheistä ylläpitohenkilöstöllemme joka aloittaa sovitut toimenpiteet. Näin varmistetaan liiketoimintanne tarvitsemien laitteiden ja palvelujen toimivuus.

Valvontaohjelmisto yrityksen omaan käyttöön

Teidän oman IT-osaston käyttöön tarjoamme markkinoiden kehittyneintä valvontaohjelmistoa. Voit liittää palveluun myös IT Hammerin osaavan henkilöstön tukemaan ja lomittamaan omaa osastoanne. Kevyempi ratkaisu kuin ylläpito, sisältää valvonnan ja raportoinnin.

Microsoft® Office 365™

Office 365 tarjoaa yrityksellesi sopivan palvelupaketin yrityksen koosta ja tarpeista riippumatta. Voit työskennellä missä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella.

Google Apps

Voit työskennellä missä tahansa ja millä tahansa laitteella, kun käytössäsi on Google Apps.

Adobe Creative Cloud

Creative Cloud antaa maailman parhaat luovat työkalut — ja ne ovat aina päivitettyjä — joten voit muuntaa hienoimmat ajatuksesi loistavimmiksi töiksesi tietokoneella ja mobiililaitteilla.